Ring oss

00 47 94 84 08 08

Send Epost
Åpningstider

Man - Fre: Hele døgnet - Helger etter avtale

Org. Nr. 915 972 330
Bedriftssykkelen - konseptet

Idag sykler fler og fler, men likevel sykler majoriteten ikke. Elsykkelen vil være med på å snu denne trenden. Med elsykkel vil du med letthet kunne imøtekomme alle de som ikke sykler. Elsykkelen bringer deg raskt mellom dagens gjøremål på en kostnadseffektiv måte; til og fra jobb, møter i bysentrale områder, i tillegg oppnår man en helseeffekt og sparer miljøet. Elsykkelen tar deg lekende lett opp og ned og du behøver slett ikke tenke på å måtte dusje etter dagens sykkelturer. 

Med vår løsning kan hver enkelt ansatt utforske en ny verden ved hjelp av denne løsningen som arbeidsgiveren muliggjør. Og det viktigste for din beslutning er ferdigforhandlet av arbeidsgiveren; kvalitetsprodukter til attraktive priser, finansiering, forsikring og enkel administrasjon.

WattWorld Norge har lansert bedriftssykkelen i samarbeid med Gjensidige Forsikring og 3StepIT.

Gjennom samarbeide med Gjensidige forsikring inkluderer den månedlige leien også forsikring av elsykkelen gjennom hele perioden.

Premien betales og administreres ved etablering av leasing/leiekontrakten. Dekningen er skreddersydd for dette formålet.

Kontakt oss idag for hvordan vi tilpasser dette til din bedrift.